Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

ANIMAL FURY, 30 Servings

Universal Nutrition

Artikel #: UNI3007-30

Ingredient: Citruline   Doel: Betere Trainingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 39,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 39,90

ANIMAL FURY, 30 Servings - Universal Nutrition

Details

Animal Fury van Universal Nutrition bestaat uit een combinatie van veel gebruikte Pre-Workout ingrediënten zoals Citrulline Malate, Beta Alanine, L-Tyrosine and Caffeine Anhydrous en vijf gram vertakte Aminozuren (BCAA). 

Animal Fury is een Pre-Workout als geen ander.

Animal Fury van Universal Nutrition is verkrijgbaar in verfrissende smaken, zoals groene appel en watermeloen. Smaakvol en helder. Het drinken van Animal Fury is een lekker ritueel door de lekkere smaak, waar je elke keer naar zult uitkijken.

Animal Fury Universal Nutrition kenmerken: 

  • Pre-Workout
  • 5g BCAA
  • 6g Citrulline Malate
  • Verkrijgbaar in verschillende frisse smaken

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?
Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is. 

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

Aanbevolen gebruik:

Mix als voedingssupplement 1 dosering met 200ml water. Start met een 1/2 dosering. Drink FURY circa 30 minuten door de training.
Let op: aanbevolen dosering niet overschrijden.

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating